Futároknak

Ha a Woltnál vagy a Foodoránál dolgozol, vagy most indítod futár vállalkozásodat, vállaljuk a vállalkozás teljes körű menedzselést egészen az indítástól az éves zárásokig. Elvégezzük a szükséges bejelentéseket, figyelemmel kísérjük a vállalkozásodat és elkészítjük a szükséges bevallásokat. Egy on-line űrlap kitöltése után meg is tudjuk kezdeni a közös munkát.

Papírmentes könyvelőirodaként minden folyamat online történik, nincs szükség időrabló személyes találkozásokra. Modern és automatizált ügyfélnyilvántartó- és ügyviteli rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkánkat számodra szinte észrevétlenül végezzük, mégis biztos lehetsz abban, hogy vállalkozásod ügyvitele naprakész.

Futár csomagjaink ára:

START csomag: 12000 Ft tartalmazza a vállalkozás elindítását, a számlázóprogram a NAV online számla rendszerével való összekapcsolásához szükséges kódok lekérését, az iparűzési adó alá való bejelentést illetve a kamarai regisztrációt. Természetesen, ha már van működő vállalkozásod, akkor erre nincs szükséged.

ÁTALÁNY csomag: 12000 Ft havonta, ami tartalmazza a bevételi nyilvántartásod vezetését, a havi bevallás beküldését, emailes tájékoztatót az adók fizetési határidőiről és módjáról, illetve ezen felül ha bármi kérdés merül fel, természetesen megválaszoljuk azokat. Nyugdíjasok számára 5000 Ft kedvezmény jár a havidíjból.

Árainkat részletesebben itt találod.

Ha úgy döntöttél, ügyfelünk szeretnél lenni, kérjük, töltsd ki a megfelelő jelentkezési lapot.