Kataasszisztens

Futároknak

Ha a Woltnál, Netpincérnél vagy a Bolt foodnál szeretnél dolgozni futárként, vállaljuk katás egyéni vállalkozásod létrehozását. Elvégezzük a szükséges bejelentéseket, figyelemmel kísérjük a vállalkozásod és elkészítjük a szükséges bevallásokat. Futár csomagunk ára: 10000 Ft a vállalkozás elindítása, továbbá 3000 vagy 4500* Ft havidíj, ami tartalmazza az éves bevallás elkészítését is.

A vállalkozás indításához kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot, ha már működik az egyéni vállalkozásod, akkor pedig ezt.

*A MINI csomag 3000 Ft havonta, ez az alap teendőket foglalja magában; a kötelező nyilvántartások vezetését és az év végi bevallás elkészítését. Ezen kívül küldünk tájékoztatót az adók fizetési határidőiről és módjáról, illetve ezen felül ha bármi kérdés merül fel, természetesen megválaszoljuk azokat. 
A MIDI csomag díja 4500 forint havonta, a MINI csomagban foglaltakon felül a következőket is tartalmazza: KATA-keret figyelés, vállalkozással kapcsolatos elektronikus ügyintézések: vállalkozás szüneteltetése, újraindítása, tevékenységi kör felvétele, székhely módosítása, főállású/mellékállású módosítás stb, igény szerint adó folyószámla lekérdezés, elektronikus igazolások lekérése (nullás igazolás, jövedelemigazolás stb.)