Kataasszisztens

Futároknak

Ha a Woltnál, Foodpandánál vagy a Bolt foodnál dolgozol, vagy most indítod futár vállalkozásodat, vállaljuk a teljeskörű menedzselést egészen az indítástól az éves zárásokig. Elvégezzük a szükséges bejelentéseket, figyelemmel kísérjük a vállalkozásodat és elkészítjük a szükséges bevallásokat. Egy on-line űrlap kitöltése után meg is tudjuk kezdeni a közös munkát.

Papírmentes könyvelőirodaként minden folyamat online történik, nincs szükség időrabló személyes találkozásokra. Modern és automatizált ügyfélnyilvántartó- és ügyviteli rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkánkat számodra szinte észrevétlenül végezzük, mégis biztos lehetsz abban, hogy vállalkozásod ügyvitele naprakész.

Futár csomagjaink ára:

START csomag: 10000 Ft tartalmazza a vállalkozás elindítását, a számlázóprogram a NAV online számla rendszerével való összekapcsolásához szükséges kódok lekérését, az iparűzési adó alá való bejelentést illetve a kamarai regisztrációt. Természetesen, ha már van működő vállalkozásod, akkor erre nincs szükséged.

Ezen túl két könyvelési csomag közül választhatsz:

MINI csomag: 3500 Ft havonta, ez az alap teendőket foglalja magában; a kötelező nyilvántartások vezetését és az év végi bevallás elkészítését. Ezen kívül küldünk tájékoztatót az adók fizetési határidőiről és módjáról, illetve ezen felül ha bármi kérdés merül fel, természetesen megválaszoljuk azokat.
MAXI csomag:
5000 Ft havonta, a MINI csomagban foglaltakon felül a következőket is tartalmazza: KATA-keret figyelés, vállalkozással kapcsolatos elektronikus ügyintézések: vállalkozás szüneteltetése, újraindítása, tevékenységi kör felvétele, székhely módosítása, főállású/mellékállású átjelentés, igény szerint adó folyószámla lekérdezés, elektronikus igazolások lekérése (nullás igazolás, jövedelemigazolás stb.).

Ha úgy döntöttél, ügyfelünk szeretnél lenni, kérjük, töltsd ki a megfelelő jelentkezési lapot.